Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві з “травмату” обстріляли місцевого бізнесмена

Наразі чоловіка прооперували та перевели у палату.

Сьогодні, 1 грудня, до Центрального відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля буд.№ 138 по вул. Потьомкінській відбувається стрілянина. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Правоохоронцями з’ясовано, що невідомий чоловік декілька разів вистрілив у 44-річного приватного підприємця зі зброї, попередньо, травматичної дії. З тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепальних поранень голови потерпілий був доставлений до лікарні.

 

На місці події поліцейські знайшли гільзи, які направлено на експертизу. Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 КК України “Закінчений замах на скоєння умисного вбивства”, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Встановлюються особи, причетні до вчинення замаху на життя громадянина, та свідки злочину.

 

Як повідомляє видання “Преступности.НЕТ” поранений миколаївський бізнесмен зі сфери похоронного бізнесу Дмитро Макс. Наразі чоловіка прооперували та перевели у палату. Його стан задовільний:

“Стан середньої тяжкості, стабілізований. Під місцевою анестезією була оброблена рана, витягнутий снаряд, він зараз у палаті”, – повідомив головний лікар швидкої допомоги Олександр Дем’янов.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН