Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Знов обговорюється скандал навколо медичних працівників Херсонщини

Новокаховська центральна міська лікарня – це один з важливих соціальних об’єктів. Адже її послугами користуються не лише городяни, але і жителі навколишніх сіл. А це чимало людей.

Але сьогодні мова про резонансне ДТП 5 січня 2017 під Новою Каховкою, в результаті якого херсонка пані Наталя разом з сином потрапила до місцевої лікарні. Час йшов на секунди, і незважаючи на те, що це були різдвяні дні, лікарі робили все можливе, аби врятувати два життя  (у сина був розрив селезінки).

Яким чином у Фейсбук потрапила інформація, що їй не надають тут допомоги, називаючи медперсонал тваринами, пані Наталя не знає, на камеру говорить, що до цього непричетна. Більше того вона вдячна лікарям, адже вони зробили все можливе в цій ситуації.

Єдине прикро, що за результатом перекрученої інформації у ФБ, навіть, сам голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв створив спеціальну комісію, яка досліджуючи цю тему, чомусь більше цікавилась обліком  благодійних внесків, ніж розбиралась з ситуацією. А на сьогодні керівник лікарні повинен!!! зробити оргвисновки і притягнути до відповідальності. Але кого? Тих, хто облив брудом медперсонал?

Щоправда, був один прикрий випадок між пані Наталею та санітаркою, яка відмовилась  переставити ліжко хворої без дозволу лікаря, бо у хворої нога  після надскладної операції, на витяжці, а відтак має складний архітектурний витвір, тому, звісно, санітарка мала право відмовити. А відтак далі відео матеріал телевізійників ТК СКІФІЯ (автор –  ЛІДІЯ Григор’єва), які не лише поспілкуватись з пані Наталею,  але й подивились умови перебування в лікарні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН