Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Записатися до спеціаліста Херсонського Центру зайнятості можна відтепер через інтернет

Послуга вже діє, але клієнти про неї ще не знають. Хоча у центрі зайнятості говорять, що в них і так немає черг, але електронний запис на співбесіду впорядковує обслуговування клієнтів.

Людина знає на котру годину їй прийти та і спеціаліст орієнтується на кого чекати. Херсонцям легше – їм їхати недалеко. Але у районах добиратися до центрів набагато важче. Крім слизьких доріг, безробітних лякають ціни на квитки.

Відтепер можна приїхати і бути впевненим що вас приймуть, а не повертатися згаявши час без діла. Якщо людина зарезервувала для себе час, то ніхто її місце не займе. Насправді це не черга, а порядок індивідуального прийому громадян. У кожного спеціаліста центру зайнятості зарезервований робочий час для прийому клієнтів з інтернету.

У холі центру висить табло. Саме до нього має бути перша увага клієнта. Тільки-но загоряється його час та номер талону, він не сумніваючись йде на те робоче місце, яке тут же і відображається.

Легко і записатися на прийом. Заходите на сторінку державної служби зайнятості, обираєте у лівому меню «Електронні послуги», а далі легше не буває. Пишете прізвище, ім’я та по-батькові, обираєте необхідну послугу, ваш центр зайнятості та резервуєте зручний для вас час.

За бажанням можна роздрукувати талон, але це не обов’язково. Головне не забути взяти із собою всі потрібні з вашого питання документи. Важливо визначити з якою метою ви зібралися до центру зайнятості. Адже система вас запише саме до відповідного спеціаліста, який і вестиме вашу справу.

“Ми цю послугу тільки почали впроваджувати, і я не бачу ніяких проблем, наші спеціалісти працюють професійно. Звернень через інтернет ще мало до центру зайності через те, що послуга нова. Але це зручно для жителів області і городян”, -прокоментував Євгеній ЄРАШОВ, директор Херсонського обласного центру зайнятості. 

Буває і так, що клієнт прийшов на прийом, але не взяв із собою всі необхідні документи. Тоді йому підкажуть що ще донести та рекомендують обрати зручний для себе час записавшись в інтернеті. Але можуть і звичайний талончик видати.

Електронні черги – це тільки початок. Сайт служби зайнятості очікує масштабна модернізація. До розробки його концепції були залучені кращі зарубіжні експерти, в тому числі — представники міжнародної організації праці та ООН. На черзі – створення особистих веб-кабінетів та інтерактивних профілів. У кінцевому варіанті система відображатиме людині кар’єру упродовж всього її життя.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН