Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині дорожників визнали кращим підприємством України у 2016 році

Днями  у колективі КП “Новокаховське ШЕУ” підбивали підсумки роботи за 2016 рік. Як повідомив директор підприємства Анатолій Гуртовий, у році, що минув, працівники управління виконали обсяг робіт на 10 млн. 340 тис. грн.

Такий трудовий рекорд зафіксовано вперше за роки його роботи на цій посаді. “Тільки у Новій Каховці ми освоїли 5 млн. грн. І це – не враховуючи ремонти, виконані в Дніпрянах, Райському та інших районах області. «Збавляти темп не збираємося, навпаки, маленьким, але дружнім колективом плануємо освоїти у 2017-му вже 13-15 млн. грн.», – доповів Анатолій Павлович.

І ці плани є реальними. Вже сьогодні на підприємстві готуються до наступного сезону: на 300 тис. грн. замовлено обладнання для ремонту асфальтного заводу, триває переобладнання двох “ЗіЛів”, найближчим часом очікується поставка асфальтоукладача з Італії.

Такі вагомі починання стали можливими завдяки міському керівництву та депутатському корпусу, які фінансово підтримують це підприємство. І недарма. “Кошти платників податків ми вкладаємо у конкретні справи, результати яких видно усім, – зауважує А.Гуртовий. – Зараз у нас з’явилася фінансова можливість придбати новий комплексний піскорозкидач. Ця машина і асфальт возитиме, і пісок розкидатиме. Використання такої досконалої техніки дозволить змінити графік зимових чергувань”.

За підсумками виконання фінплану-2016 та за сумлінне ставлення до своїх обов’язків колектив отримав премію: старійшини – у розмірі середньомісячної зарплатні, а новачки по 500 гривень.

А на завершення зборів Анатолій Гуртовий повідомив несподівану, але дуже приємну і вражаючу новину: згідно критеріїв національного рейтингу якості товарів і послуг КП “Новокаховське ШЕУ” визнане кращим підприємством України у 2016 році! Управлінню надано відповідний сертифікат за підписом голови національної експертної комісії Савченка та президента міжнародної асоціації союзу економічного розвитку Лисового. Також КП відзначено статуеткою “Зірка якості”.

– Нам є чим пишатися: виробіток на одного працюючого, мабуть, найбільший в Україні – більше 200 тис. грн., – зауважив керівник КП.

Окрім цього, згідно вищезазначеного рейтингу, за ефективну діяльність та вагомий професійний внесок Олександру Михайлову і Тетяні Іванковій вручено національний сертифікат “Спеціаліст року 2016”. А самого Анатолія Гуртового за абсолютне лідерство нагороджено орденом “Лідер України”.

Нова Каховка online

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН