Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Півтори сотні зареєстрованих запорізьких вступників не з’явилися на останнє ЗНО

Останнє тестування основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання – з хімії абітурієнти складали у п’ятницю, 16 червня.

Як повідомляє Дніпропетровський регіональний центр оцінювання якості освіти, в Запорізькій області ЗНО з хімії склали 952 вступники з 1110 зареєстрованих для участі в тестуванні, передає портал Depo.Запоріжжя.

Таким чином, явка вступників на Запоріжжі склала 85,8.

На виконання сертифікаційної роботи з хімії, що складалася з півсотні завдань, відводилося 150 хвилин. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 80. Результат виконання завдань всієї сертифікаційної роботи з хімії буде зараховано як державна підсумкова атестація, а також ним можна буде використати під час прийому до вищих навчальних закладів.

Нагадаємо, тестуванням з хімії завершилася основна сесія ЗНО-2017.

Раніше портал Depo.Запоріжжя повідомляв, що явка на зовнішнє незалежне оцінювання з російської мови в Запорізькій області склала менше 84% і стала найнижчою порівняно з тестуванням з попередніх дисциплін. На ЗНО з історії України не з’явилися понад півтисячі запорізьких абітурієнтів. Понад 300 запорізьких вступників не з’явилися на ЗНО з математики. Також нагадаємо, понад дві сотні запорізьких вступників не з’явилися на ЗНО з англійської. На перше ЗНО не з’явилися півтисячі вступників, сімох не допустили. Також повідомлялося, що півтори сотні запорізьких вступників склали ЗНО з німецької та французької. Іспанську проігнорували.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН