Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині рятувальники проводять профорієнтаційну роботу зі старшокласниками

11 січня фахівці ДСНС Каланчацького району зустрілися зі старшокласниками Каланчацької загальноосвітньої школи №№1 і 2. Темою зустрічі стала просвітницька робота серед учнів щодо вибору ними майбутньої професії. Юнакам і дівчатам пропонували обрати професію рятувальника і детально ознайомили їх з правилами вступу до вищих навчальних закладів ДСНС України.

Рятувальники підказували майбутнім випускникам, що у разі виявлення бажання навчатися у вищих навчальних закладах цивільного захисту на первинному етапі кандидати на навчання мають звернутися до керівництва частини Каланчацького районного сектору за місцем постійного проживання.

Далі з ними проводиться співбесіда, надається відповідна інформація про умови вступу до конкретного навчального закладу, порядок навчання, умови проходження служби в органах і підрозділах цивільного захисту, а також надається перелік документів, які необхідно зібрати та надати для формування особової справи.

Після направлення останньої до навчального закладу, для складання вступних випробувань прибувають кандидати, які мають сертифікат (сертифікати) з кількістю балів не нижче 124-х по визначених предметах. Для всіх, хто серцем і душею обрав для себе професію мужніх та відважних, навчальні заклади ДСНС України – це саме ті навчальні заклади, які перетворять Ваші мрії в реальність.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН