Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова Каховка на Херсонщині підбила підсумки року

За рік роботи каденції Новокаховської міської ради досягнуто головне – усвідомлення депутатами, для чого вони прийшли до органів місцевого самоврядування, і відповідальність за прийняті рішення і стан справ у громаді. Від цього – решта успішних справ, які вдалось зробити міським депутатам і чиновникам.

Початок 2016-го для Нової Каховки, та й для більшості міст, в яких працюють заклади профтехосвіти, поставив складне питання: де взяти гроші на утримання ПТУ. Депутати виділили частину коштів з міського бюджету, потім підключились колеги з області та представники виконавчої влади. Два професійно-технічні училища Нової Каховки відпрацювали навчальний рік. Бюджетний рік для міста теж був непоганим.

«26 мільйонів гривень були розподілені на розвиток закладів освіти, охорони здоров’я, культури; благоустрій територій та ремонт доріг. Тобто – для створення нормальних комфортних умов для городян і підвищення соціальних стандартів. Особлива увага приділялась забезпеченню соціальних гарантій воїнам АТО. У місті 220 демобілізованих. Влада вирішувала питання з виділення земельних ділянок, благоустрою, матеріального забезпечення, сприяла створення громадських ветеранських організацій», – розповів Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

Загалом міська рада працювала злагоджено, якщо не брати до уваги деструктивні моменти. І в наступному році більшість депутатів Нової Каховки настроєні на співпрацю і взаємодію.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН