Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Не реагуй на погані новини, працюй над позитивом, – Олександр Сидоренко про роботу підприємства у році, що минає

2016-й ставив перед підприємцями багато викликів. Директор Новокаховського підприємства «Піонер новітніх технологій» Олександр Сидоренко підсумовує економічну ситуацію в країні і результати діяльності свого підприємства.

«Дуже багато було промов і пропозицій від центральної влади, але не дуже великий відсоток їх реалізації. Це стосується і змін у податковому кодексі, зменшення регулювання, бюджетних відносин і замовлень, енергозбереження. Але, як-то кажуть у великому бізнесі: не реагуй на погані новини, працюй над позитивними змінами. Ми так і робили. Почали реконструкцію підприємства, у 8 разів збільшили обсяги продукції, придбали техніку, шукаємо нові інженерні рішення, виправляємо помилки у технологічному процесі», – розповів Олександр Сидоренко.

Підприємство «Піонер новітніх технологій» займається виробництвом альтернативних видів палива. Має вихід на зовнішній ринок. Продукція сертифікована у Німеччині та Італії, і вже другий рік підприємство з Нової Каховки підтверджує відповідність європейським стандартам.

«Ми бачимо, яким чином можемо провести диверсифікацію господарської діяльності на внутрішньому ринку альтернативного палива. Маємо зовнішні замовлення, але для їхньої реалізації потрібні інші, набагато більші обсяги продукції. Тому зараз створюємо додаткові мобільні групи із заготівлі сировини, щоб вийти на експортні позиції», – поділився планами підприємець.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН