Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для 42 родин Херсонщини відкрито новий житловий будинок у смт Білозерка

Сьогодні, 28 грудня, в смт Білозерка відбулась урочиста церемонія відкриття 42-квартирного житлового будинку з вбудованим поліклінічним відділенням на 1 поверсі дому для працівників агропромислового комплексу, бюджетних установ, учасників АТО та багатодітних сімей.

Таке відкриття стало можливим завдяки ініціативі обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми «Власний дім», яка передбачає надання пільгових кредитів сільським жителям під 3% річних та безвідсоткових кредитів учасникам АТО і багатодітним родинам.

Голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв під час церемонії звернув увагу, що лише 7 місяців назад на місті цього будинку тільки закладали капсулу під будівництво і вже сьогодні, напередодні Нового року, 42 родини отримують нове житло.

Так, виконати почесну місію та урочисто вручити ордери на власні квартири її майбутнім мешканцям надали очільнику області Андрію Гордєєву та заступнику голови обласної ради Оксані Рукавішніковій.

Серед щасливих власників нових квартир 18 лікарів, які працюватимуть у поліклініці на першому поверсі цього будинку, держслужбовці, молоді родини й учасники АТО.

Окрім цього, однокімнатну квартиру житловою площею 37,3 кв м подарували бійцю оперативно-тактичного угрупування «Південь», учаснику АТО, молодшому лейтенанту Роману Кулеші. Таке рішення обласної влади й командування загону було прийняте, враховуючи бойові заслуги військовослужбовця перед Батьківщиною і з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України.

«Окрім нового житла для мешканців сільської місцевості, у 2017 році запрацює поліклініка. Її розміщення поряд з лікарнею дасть змогу комфортно працювати медикам й якісно обслуговувати людей. Дякую всім, хто повірив у можливість реалізації такого проекту, тому що саме віра людей в те, що інфраструктура розвивається, будується нове житло і кожен дійсно має змогу отримати його, надихає представників влади співпрацювати з бізнесом і створювати комфортні умови життя для мешканців Херсонщини», – сказав у своєму виступі Андрій Гордєєв.

Після вручення ордерів на квартири та подарунків мешканцям нового будинку, провели церемонію перерізання стрічки й нові власники пройшли всередину дому, щоб завітати до своєї нової оселі й оглянути її.

khoda.gov.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН