Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майже три десятки років нікому не було діла до руйнування наших доріг,… Ось і маємо…, – Ігор Йосипенко

Депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко розповів про те, як нині разом з колегами намагаються вирішити проблему, що уклалася в області із дорогами. Багато автошляхів можуть після зими перетворитися не просто на чергу перешкод, а на трасу, якою неможливо буде проїхати. Тому слід вирішувати питання терміново.

Майже три десятки років нікому не було діла до руйнування наших доріг, до знищеного водного транспорту, до того, що агросектор розвивається, а логістика занепадає. Ось і маємо… І ніхто не радіє, що дана дорога в такому стані. Радіємо, що хоча би це вдалось зробити перш, ніж її замете“, – розповідає Ігор Йосипенко про трасу Берислав-Мар’янське, де на даний час кількість ям досягла майже критичного рівня.

На Фейсбуці депутат розповів про те, яким чином тимчасово вирішено проблему:

 – Тільки-но депутати облради проголосували про виділення коштів на сплату послуг по перевезенню доменного шлаку для засипки ям, на трасі Берислав – Мар’янське, як вже автопідприємством доставлено майже 300тн., шлаку та засипано перші ями. Не ремонт… але до весни буде їздити трохи легше та не буде знищено остаточно даний відрізок шляху.



Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН