Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова обласної ради планує одноосібно розпоряджатися комунальним майном

Планується ліквідувати КЗ «Агенція розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад Херсонської області», яка зараз фактично займається питаннями комунальної власності.

Також необхідно зазначити, що замість депутатської комісії з питань комунальної власності питанням комунальної власності буде займатися управління облради з майнових відносин. Таке управління планують створити у структурі виконавчого апарату облради.

Відповідний проект рішення зараз розглядають депутати облради. Керівника цього управління буде призначати голова облради одноособово.

В разі прийняття відповідного проекту рішення оренду об’єктів комунальної. власності буде проводити не профільна депутатська комісія, та депутати з інших комісій, а управління апарату, що підконтрольне Мангеру.

Нагадаємо, що раніше розглядався проект яким була закріплена норма, що, управляти майном і комунальними підприємствами та закладами буде одноосібно голова обласної ради, та КЗ «Агенція розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад Херсонської області», керівник якої напряму підпорядкований саме голові обласної ради.

Постійним депутатським комісіям залишається лише вимагати інформації, а депутатам просто балакати з цього питання під час засідання комісій та пленарного засідання ради.

Депутати стануть звичайними статистами. Вони на це згодні?

Херсонская Правда

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН