Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ІV обласний фестиваль «Tavria Art Week» впродовж тижня дивував творами херсонських майстрів

Вчора, 11 грудня, відбулося урочисте закриття ІV обласного фестивалю «Tavria Art Week», організатором якого виступає Комунальний заклад «Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара» Херсонської обласної ради разом із партнерами.

Нагадаємо, що відкриття відбулося 3 грудня на всіх поверхах бібліотеки. Мешканці та гості міста мали чудову нагоду ознайомитися з творами майстрів Херсонщини.

Найбільш значущою соціокультурною подією, з представлених на «Zабалці – 2016», стали фотопроекти:  «История Украины: Трипольская культура или культура Кукутени» Олексія Самойленка та «Міст у майбутнє», куратор якого – Сергій Дяченко. Яскравою родзинкою фестивалю були моделі від Ольги Ковальової, спеціально розроблені для художнього проекту Яни Голубятнікової  «Сходи Незалежних».

З черговим святом краси, творчості та таланту привітала присутніх перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова.

«Я вкотре не перестаю дивуватись, як звичайні на вигляд люди можуть творити такі шедеври мистецтва. Я дуже вдячна таким талановитим херсонцям, які несуть у світ свою майстерність, своє світосприйняття та кожним своїм рухом гармонізують простір навколо і покращують всесвіт», – наголосила Валентина Січова та подякувала організаторам фестивалю за чудовий захід.

Впродовж тижня було представлено 76 декоративно-ужиткових,  художніх експозицій та фотовиставок. Також пройшло більше десятка майстер-класів з різних технік: лозоплетіння, ебру, декупаж, бісероплетіння, малювання пастеллю та інші.

khoda.gov.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН