Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський волонтер Олег Баркаренко поки не достукався до влади

Облаштований силами херсонських волонтерів хостел не може приймати заявлену кількість осіб, які перебувають у скрутних життєвих становищах. Декілька звернень активіста, відомого волонтера Олега Баркаренка залишаються нерозглянутими.

Нагадаємо, що двоповерховий Центр тимчасового перебування переміщених осіб відкритий силами підприємців, небайдужих херсонців на вул. Робочій (Житлоселище). У ньому могли б знайти тимчасовий прихисток переселенці з Криму та Донбасу, допоки не знайдуть собі житло, учасники АТО і їхні родини.

Я так розумію, хостел потрібен лише мені, а не місту. Всі звернення до органів місцевого самоврядування про допомогу безрезультатні. В активістів не вистачає коштів, щоб створити дійсно комфортні умови для перебування людей, що не мають даху над головою”, – каже керівник благодійного фонду „Українські серця” Олег Баркаренко.

Сподіваємось, що депутати Херсонської міської ради підтримають виділення коштів на важливий соціальний об’єкт найближчим часом. Більшу частину витрат взяли на себе небайдужі люди, власним коштом його відбудували. Тож, невже депутати Херсона не можуть виділити якусь частину із бюджетних коштів (грошей платників податків) на те, щоб довести справу до кінця?

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН