Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через кордон з Кримом намагалися провезти незаконний товар

Прикордонники Херсонського загону продовжують активні заходи з оглядової роботи на адмінмежі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Так, вчора, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» прикордонники в автомобілі марки «MERCEDES» виявили 16 блоків цигарок. Громадянин України слідував з Одеси в Севастополь та намагався приховати цигарки в багажному відділені свого автомобіля. Про знахідку прикордонники проінформували представників Державної фіскальної служби, які склали протокол порушення вимог ст.483 МКУ та вилучили товар.

Також, прикордонники активізували контроль за дотриманням режиму в прикордонній смузі. Так, тільки за останні дві доби за порушення правил прикордонного режиму військовослужбовці Херсонського загону притягнули до адміністративної відповідальності 23 громадянина. Переважна більшість правопорушень стосується причалювання маломірних плавзасобів поза об’єктами базування.

Нагадуємо, що за порушення правил прикордонного режиму особи несуть адміністративну відповідальність за статтею 202 КУпАП.

Помічник начальника прикордонного загону – начальник прес-служби Іван Шевцов

Херсон Daily

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН