Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні освячено пам’ятний знак, на місці якого буде встановлено меморіал захисникам

В День Збройних сил України в Херсоні освячено пам’ятний знак, на місці якого буде встановлено меморіал захисникам України всіх поколінь.

Сьогодні, 6 грудня до Дня Захисника України відбулись урочисті заходи на Алеї Героїв незалежної України за участі обласного і міського керівництва, військових, їх родин, волонтерів та громадськості.

Під час заходу згадали про багатьох історичних особистостей, які боролись за незалежність та захищали народ і країну, саме таке могутнє і мужнє коріння зараз надає сили нашим сучасним захисникам.

Усіх загиблих Героїв сьогодення вшанували хвилиною мовчання.

«Ми маємо тисячолітню історію боротьби за незалежність і зараз виборюючи її створюємо нову самобутню державу за це хочу подякувати нашим захисникам», – зазначив очільник області Андрій Гордєєв. Він також додав, що за попередніми домовленостями з міською владою за результатами конкурсу Алея Героїв незалежної України буде перебудована у цілісний меморіальний комплекс на честь захисників України різних поколінь.

Окрім цього від обласної державної адміністрації та обласної ради ОТУ «Південь» було подаровано квартиру для військовослужбовця, яка знаходиться у будинку, де завершують будівельні роботи у райцентрі Білозерка. Керівництвом ОТУ «Південь» її буде передано військовослужбовцю, який найбільше на це заслуговує.

Також в день відзначення 25-ї річниці Збройних Сил України священиком Сергієм Чудиновичем було освячено пам’ятний знак на місці якого, буде споруджено меморіальний комплекс на честь захисників України різних поколінь .

Херсонщина за день

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН