Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Запоріжжі рецидивіст з гвинтівки обстріляв поліцейського

Затриманий чоловік поцілив пострілом у автомобіль працівника поліції, коли його перевіряли на причетність до вчинення правопорушення

Про це повідомляє Національна поліція України.

Близько 5 ранку до запорізького відділення поліції звернувся 49-річний мешканець сусідньої області.

Чоловік повідомив: він, близько десяти хвилин тому, на власному автомобілі зупинився біля АЗС по вулиці Тиражній. Коли водій вийшов з автівки до нього на велосипеді під’їхав незнайомець, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Велосипедист розпочав конфлікт та, вдаривши заявника по обличчю, зник з місця події на його автомобілі.

В Запоріжжі та прилеглих районах було введено оперативний план “Перехоплення”. 

Під час подворового обходу оперуповноважений поліції прийшов до раніше засудженого 42-річного громадянина, котрий проживає по вулиці Олександрівській у селищі Сонячне.  Власник житла зустрів правоохоронця пострілом з гвинтівки калібру 5,6 мм. Пострілом було пошкоджено авто оперативника.

На місце події прибули співробітники кримінальної поліції, які і затримали правопорушника. У його будинку під час поверхневого огляду, поліція виявила та вилучила велику кількість вогнепальної та холодної зброї. 

В подальшому, правоохоронці встановили місцезнаходження і викраденого авто. Його зловмисник залишив на території одного з підприємств, де працювали його знайомі.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Еспресо

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН