Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Миколаїв” став першим півфіналістом Кубка України з футболу

Переможець матчу команд Першої ліги визначився в серії пенальті.

У Миколаєві завершився перший матч 1/4 фіналу Кубка України з футболу, в якому “Миколаїв” приймав маріупольський “Іллічівець” виграв у серії пенальті – 0:0 (4:2).
Основний і додатковий час голів не принес – 0:0. Разом з тим, гра проходила у впертій і обопільно гострій боротьбі. А наприкінці овертайму, на 119-й хвилині суддя навіть змушений був видалити одного з гравців.
Футболіст “Миколаєва” Віктор Берко на фланзі схопив за руку гравця “Іллічівця” Руслана Фоміна, який тікав у відрив, та отримав другу жовту картку – видалення.
Втім, мікро перевагою за 1-2 хвилини ігрового часу футболісти “Іллічівця” скористатися не зуміли. А в серії пенальті куди більш досвідчені гравці “Іллічівця”, які мають досвід виступів в Прем’єр-лізі в останні роки, несподівано здригнулися.
Руслан Фомін та Дмитро Мишнєв не забили голи, в той час як гравці “Миколаєва” реалізували всі чотири пенальті. Відзначилися Ваге Саркісян, Вадим Шаврін, Дмитро Сартіна і Юрій Батюшин.
У гостей голи забили Кирило Сидоренко та Олександр Козак – 4:2.
Таким чином, “Миколаїв” став першим півфіналістом Кубка України сезону 2016/17.
Ще три матчі 1/4 фіналу відбудуться у середу, 30 листопада. У числі учасників турніру залишаються “Шахтар”, “Динамо” і “Дніпро”, які проведуть свої матчі.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН