Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чиновників міносвіти використали в Херсоні заради піару?

У Херсоні відбувся всеукраїнський семінар „Методологія розвитку нової української школи” на базі Школи гуманітарної праці. Така звична інформація викликала багато питань.

 

Чому „нова українська школа” повинна формуватись у Школі Артема Кияновського, де всі предмети (окрім, власне, української мови і літератури) викладаються російською?

 

Підтвердження цієї інформації можна знайти на офіційному сайті Школи, який, до речі, також наповнений переважно російськомовною інформацією.

shgt-krupno

shgt-melko

ШГП пишається званням „Навчальної лабораторії Академії наук”, а за результатами зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році посіла 32 (!) місце у рейтингу серед 50 херсонських навчальних закладів.

Ми – єдина школа, яка отримала гриф Міністерства на 10 і більше програм. Ще кілька – у процесі затвердження”, – стверджує директор ШГП Артем Кияновський в інтерв’ю „5 каналу”.

І тут є вже питання до міністерських чиновників: чи знають вони, кому роздають направо й наліво свої „грифи”? Чемпіон за вартістю навчання у Херсоні готує гуманітаріїв з непрохідним до вищої школи балом 114.

Що це означає? Що за ваші гроші з ваших дітей роблять гуманітарних бовдурів?”, – запитує експерт Володимир Молчанов на Фейсбуці.

molchanov-shgt

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН