Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ВМС повідомили імена моряків, загиблих у ДТП під Миколаєвом

Командування ВМС України поіменно назвало чотирьох військовослужбовців артилерійських військових частин українських ВМС, які загинули в результаті ДТП за участю легкового автомобіля Opel Vektra та вантажівки Scania у Миколаєві.

Про це у Facebook повідомив прес-центр командування ВМС ЗС України.

«Вчора, 22 листопада, близько 16 години поблизу Миколаєва в жахливій дорожньо-транспортній пригоді внаслідок зіткнення легкового автомобіля з сідельним тягачем з автоцистерною загинуло чотири наших бойових побратими, військовослужбовці артилерійських військових частин українських ВМС – старший лейтенант В’ячеслав Марченков, старший лейтенант Олександр Олійник, прапорщик Геннадій Адамов, матрос Євгеній Кулініченко», – йдеться у повідомлені.

Командування, особовий склад флоту висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів.

З приводу дорожньо-транспортної пригоди призначено службове розслідування, зазначає прес-центр командування ВМС ЗСУ.

Як уже повідомляв Укрінформ, ДТП сталася 0 16.30 22 листопада біля автозаправки при в’їзді у Миколаїв. Автоцистерна саме виїжджала на трасу, і в неї на повній швидкості врізався Opel Vektra, в якій знаходилися четверо військових моряків віком від 19-ти до 43-х років. Троє з них загинули на місці, один помер у лікарні

Винним у скоєнні ДТП слідство попередньо назвало водія автоцистерни, який не надав перевагу у русі легковику, що рухався по головній дорозі. Він затриманий і дає свідчення.

Укрінформ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН