Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський нардеп висловив свою позицію щодо інтелектуальної декларації

Олександр Співаковський вирішив відреагувати на інсінуації щодо плагіату, які останнім часом стали досить гострими в колі українських науковців, зважаючи на нещодавні голосні скандали, Так, народний депутат, який опікується саме питаннями освіти, на своїй Фейсбук сторінці написав наступне:

 – Останнім часом сама ідея впровадження обов’язкових інтелектуальних декларацій (і-декларацій) викликає дещо хворобливу реакцію певної частини наукової спільноти. На заклик Сергія Шарапова та аби покласти край усіляким інсінуаціям і фейкам на цю тему, вирішив опублікувати перелік власних наукових здобутків та тих, де був співавтором. Адже, на відміну від деяких чиновників від науки, не бачу сенсу щось замовчувати чи то приховувати.

Разом із командою однодумців маємо абсолютно реальні здобутки: ми створювали і продовжуємо створювати веб-ресурси, мультимедіа-енциклопедії, програмні засоби навчального призначення тощо. Деякі з них, до речі, були виконані на замовлення МОН, а деякі у рамках міжнародних проектів.

Детальну інформацію кожен, хто бажає, може знайти на сайті kspu.edu.
Отже, будь ласка, читайте і вивчайте:))
Закликаю і своїх опонентів стати трохи відкритішими для суспільства:))

Детально ознайомитися із публікаціїю Олександра Співаковського можна на Фейсбуці.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН