Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині в центрах обслуговування платників для переселенців перелік документів значно  спростили

Жителі області можуть скористатися послугами дев’яти центрів обслуговування платників. Там податкова надає 23 види адміністративних послуг. З початку року за ними херсонці зверталися і отримали більше 56 тисяч разів.

 

«На благо платників області в центрах обслуговування працюють 70 співробітників фіскальної служби. Їх обов’язок створити максимально зручні умови для людини, яка має сплатити податки та ще й піти задоволеною. Перелік послуг чималий, але дізнатися про все, що для вас мають зробити в цьому офісі не так складно. Все ж найчастіше до ЦОПів люди йдуть про щось запитати. Громадяни в нас не дуже юридично підковані і заповнення найелементарнішого документу викликає чимало труднощів, – коментує Ольга Мячіна, начальник відділу обслуговування платників ГУ ДФС у Херсонській області.

  

Найчастіше жителі області приходять до ЦОПів отримати ідентифікаційний код та проставити відповідний штамп у паспорт, аби не носити із собою цю довідку. З початку року за такою послугою звернулися 34 тисячі людей.

 

«Не забувають в центрах обслуговування і про переселенців з окупованих територій. В будь-якому із ЦОПів вони можуть отримати всі послуги, ніби вони і не виїжджали зі свого рідного міста чи села. Для цього навіть перелік необхідних для подання документів для них значно спростили», – поділилась  в інтерв`ю Українському Півдню Ольга Мячіна, начальник відділу обслуговування платників ГУ ДФС у Херсонській області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН