Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ультрас з усієї України пройдуть по Одесі маршем на честь героїв Майдану та АТО

Футбольні фанати з усієї України з’їдуться до Одеси в суботу, 12 листопада, щоб пройти маршем на честь героїв Майдану та АТО.

 Про це повідомляє офіційна спільнота ВК «Ultras Odessa».

У цей день на стадіоні «Чорноморець» збірна України, у межах відбіркового турніру на чемпіонат світу 2018, прийме збірну Фінляндії.

Перед початком гри планується багатотисячний фанатський марш, який почнеться о 19.30 від Соборної площі, кінцева ж точка – стадіон «Чорноморець».

Фанати мають намір провести акцію пам’яті на честь своїх побратимів, які загинули під час Революції Гідності та бойових дій на сході України.

«Даний захід присвячений пам’яті тим, хто, на жаль, залишив сектори наших стадіонів, але завжди будуть жити в наших серцях. Вони померли за Україну: Герої ультрас, які загинули в боях на Донбасі. В Революції Гідності та на війні з Росією загинуло щонайменше 27 ультрас. Але після повалення режиму Януковича російський диктатор Путін використав військову карту, анексувавши Крим, а потім через бездіяльність донецької еліти увійшов на Донбас. З весни 2014-го до сьогодні представники практично кожного фанатського руху воюють на сході нашої держави як в добровольчих батальонах, так і в регулярних частинах», – розповідають організатори. 

«На жаль, не всі з них повернуться додому. Війна забирає найбільш хоробрих та відважних. Вони віддали своє життя за нашу свободу, але вони житимуть доти, доки про них пам’ятають», – додають вони.

Вголос

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН