Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському «ХОСПІСІ» люди живуть у нелюдських умовах

У Херсоні відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань управління об’єктами комунальної власності. В рамках круглого столу депутатами було розглянуть звернення Чечіна А.В, який висловив сумніви, щодо дій керівника Херсонської обласної лікарні «ХОСПІС».

Аби розібратися в цьому питанні, депутати облради Юрій Рожков та Ігор Дроговоз виїхали до цього комунального закладу, де на власні очі побачили в яких умов там перебувають пацієнти.

Юрія Рожкова побачене вразило до глибини душі: «Я побачив жахливу картину. Тут люди просто нещасні, адже нормального догляду я тут не помітив. Зважаючи, що старі люди перебувають в нелюдських умовах і милосердя тут просто немає, вважаю за потрібне підняти питання про відповідність своїй посаді керівника ХОСПІСУ і всього колективу».

При цьому депутати зазначили, що проблема і в тому, що заклад зараз фінансується в недостатньому обсязі. Задля вирішення питання, Юрій Рожков із колегами вирішили залучити для подальшого обговорення ситуації Департамент охорони здоров’я обласної державної адміністрації.

xospis-2

Поділитись публікацією

2 коментарі

  1. Неужели какой то клачок земли важнее чем человеческая жизнь,в ХОСПИСЕ старички доживают свои последние дни,а какой то директор автомобильного предприятия хочет по больше земли для своих крутых тачек неужели на него не прийдет старость стыдно должно быть ему

  2. Нормальные условия здесь лежала моя бабушка пусть не обманывают вас дорогие читатели, в ХОСПИСЕ достойный уход здесь каждый день купают, в определенные дни бреют,стригут ногти, по два раза в день меняют памперсы да и вообще за больными очень хорошо ухаживают,мы остались очень довольны и пусть вас не вводят в заблуждение

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН