Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські депутати не бояться звітувати перед виборцями

Так, депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко виклав на своїй Фейсбук сторінці звіт, в якому розповів, що вважає своїм першочерговим обов`язком звітувати перед громадою:

 – Рівно рік як я обраний депутатом до обласної ради.
Починаючи з 02.11.16 року я зустрічаюся з громадами і доповідаю, що мною, як депутатом було зроблено в раді і на окрузі. Першими були громади Качкарівки та Милового. Навіщо я це роблю? В законах «Про місцеве самоврядування» і про «Статус депутатів місцевих рад» чітко визначено, що кожний депутат повинен перед виборцями звітувати – одна з основ місцевого самоврядування.

Саме цими законами регламентується обов’язок кожного депутата інформувати громаду про роботу ради та особисто кожного депутата окремо. Я впевнений в тому, що звітувати перед виборцем – це моральний обов’язок кожного депутата. Коли ми йшли на вибору то в кожного була своя програма і кожен з нас обіцяв громадам ті чи інші дії. Тож саме сьогодні настав час дати відповідь на питання що було зроблено за цей рік а що ні і по якій причині. Я обраний у мажоритарному окрузі, хочу підкреслити – у мажоритарника більше зобов’язань перед виборцями.

Перш за все, хочу подякувати моїй команді та нагадати, що один в полі не воїн. Якщо немає команди, якщо не працюєш з депутатами районної ради, головами сільрад, то нічого путнього зробити для громади не вийде. Але навіть якщо є команда голів та депутатів а порозуміння нема то і результату не слід очікувати. Запорука успіху – команда і бажання працювати не словом, а ділом. Тільки тоді окремо взятий депутат буде ефективним. Хочу подякувати за плідну співпрацю протягом цього року усім хто був поблизу, особливо моєму помічнику Стародубець С.В. та голові фракції БПП в районі Дробиш І.А. хоча до фракції питання є… Окрема подяка головам сільських рад: Бутивчаку Ю.М., Яхнієнко О. В., Вороному О.О., Козак О.Р., та Шокурову О.А.

josipenko-zvit3

josipenko-zvit2

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН