Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутат міськради Херсона, екс-регіонал Устинов в методах роботи використовує схеми Костяка-Януковича

І не випадково, адже пік кар’єри припав на часи правління Януковича. Він обіймав посади  заступника голови Білозерської РДА, був депутатом Білозерської райради від Партії регіонів, в 2011 р. – голова Скадовської РДА, став і першим заступником голови Херсонської ОДА Миколи Костяка, під керуванням якого невідомо куди зникла сума 56 млн. гривень на будівництво мостопереходу в Херсоні Таврійський-ХБК.

Влучно очолив пан Устинов після майдана КП “Херсонелетротранс”, неодноразово конфліктував щодо схем оплати за ті чи інші послуги, а ідея придбання європейського брухту – 12 б\у тролейбусів 1991 року випуску – взагалі обурила місцевих активістів, які дослідили суттєве перевищення ціни за закупку.

Більше того, громадськість взяла на свій контроль це питання, оприлюднивши схеми оборудки. Аби громадськість не цікавилась цієї темою, пан Устинов зманіпулював колективом, прикриваючи ним свої діяння.

Херсонська громадська активістка Євгенія Вірліч на своїй Фейсбук сторінці написала про цей факт:

 – Якось так дивно, що “колектив” Херсонелектротрансу швиденько склєпав листа про те, як він любить Єгора Устінова і як за його правління стало класно працювати. Ви чули це на сесії? Ні? Пропустили можливість посміятись. Але крізь сльози. “Деякі активісти хочуть заслужити сумної слави”. Це ж як Вас зачепило дослідження!

Мене не лист вразив, а те, що його за два дні народили і ТУТ ЖЕ винесли на сесію. Люди роками собі землю отримати не можуть на цілком законних підставах. А тут – ТАДААААААМ! – і лист на сесії. І активісти гадюки, бо накопали, що закуповують мотлох, а не тролейбуси, призначені для людей із інвалідністю.

Харошиє сапожкі – нада брать (с)

А я нагадаю вам, друзі, із чого почалось. Ми просто віднайшли “цікавинки” і в закупівлях, і в зухвалій брехні замовників. Усьому місту обіцяли тролейбуси з низькою підлогою. А отримали…..

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН