Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні почали святкувати День захисника України

Сьогодні, напередодні свята Дня захисника України, депутат обласної ради юрій Рожков та депутат міської ради Галина Лугова, з привітаннями завітали до військової частини А1088, яка знаходиться в селищі Антонівка.

«На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Сила та міць української держави – у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках», — поздоровив депутат обласної ради Юрій Рожков.

«Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків. Я вірю в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України. Щиро зичу миру та спокою Вам, дорогі друзі, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям, бо нам з вами спокійніше жити в нашій рідній Антонівці», — зауважила депутат міської ради Галина Лугова.

Привітали вояків дітки з Антонівської школи №21 запальним танцем, а учениця Юліанна на бандурі заспівала пісню “Молитва за Україну”. Не залишилися осторонь й депутати Галина Леонідівна та Юрій Геннадійович, які не тільки привітали на словах, а ще й привезли подарунки воякам.

dzu3

dzu4

dzu2

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН