Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні на місцевій кондитерській фабриці спостерігалась велика кількість аграріїв Херсонщини

Олександр Паливода, директор департаменту АПК Херсонської обласної державної адміністрації на своїй Фейсбук сторінці розповів про те, як херсонські аграрії відвідали місцеву кондитерську фабрику. У своєму повідомлення він розповів про те, що саме на цьому підприємстві було вирішено провести виїзний Пленум Херсонського обкому профспілки працівників АПК.

 –  На засіданні розглянуто ряд питань, а саме: про партнерські відносини адміністрації та профспілкового комітету ТОВ “Херсонська кондитерська фабрика” у забезпеченні соціально-економічного захисту прав членів профспілок в умовах кризи та забезпечення умов охорони праці; про сумісну діяльність Херсонської профспілкової організації працівників агропромислового комплексу та Центру соціальних послуг ФПУ; про зміни у складі обкому профспілки працівників АПК та про дії обласної міжгалузевої ради профспілок та її членських організацій по соціально-економічному захисту громадян в умовах тотального наступу на їх життєві інтереси.

agrarii-konf2

Другою частиною Пленуму Херсонського обкому профспілки працівників АПК стала екскурсія по виробничим цехам ТОВ “Херсонська кондитерська фабрика”: карамельному, цеху по виробництву шоколадних цукерок та цеху по виробництву печива та вафель. Під час екскурсії ознайомилися з багатою історією підприємства, традиціями виробництва солодощів місцевого виробника.

agrarii-konf

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН