Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі села Новорайське на Херсонщині відсвяткували майже 100-річний ювілей

Святкування відбулося 8 жовтня 2016 року відбулося святкування Дня села у Новорайську Бериславського району. Цього ж дня місцяни відзначили і майже 100-річний ювілей своєї батьківщини.  

Про те, як жителі села провели цей святковий день, розповів на своїй Фейсбук сторінці Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради:

 – Свято у Новорайську пройшло на високому рівні завдяки спільним зусиллям сільського голови Олександра Шокурова, його помічників, місцевого бізнесу та громади.

З самого ранку громада села активно готувалась до одного із найважливіших свят у житті села – був дбайливо прикрашений майданчик біля сільського клубу, організовано місця для дозвілля, виставки робіт місцевих художників, один із них дуже відома і поважна людина не тільки на Херсонщині а і за її межами – Василь Артемович Боженко. Дуже приємно був вражений що він народився саме в цьому селі.

Шашлики, смачний куліш, шкільний базарчик із усього що дома росте, де мені прийшло чи мало поторгуватися з майбутніми бізнесменами а зараз просто дітлахи цього чудового села.

Діточки садочку та учні Новорайської ЗОШ І-ІІІ ст. із піднесенням та хвилюванням очікували свого виходу на сцену, готувались також найкращі колективи та вокальні групи з Новорайського та Зміївського будинків культури.

День народження села – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. А Ваше село здавна славилося своїми людьми.

Сердечно вітаю усіх жителів та вихідців села Новорайське з великим святом!

novor2

novor4

novor3

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН