Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Укравтодор” поновить будівництво Запорізьких мостів у вересні

“Наконец разблокировано строительство автотранспортной магистрали через речку Днепр в Запорожье. На 5 сентября будет готов окончательный акт осмотра всех конструкций, и 6 сентября можно будет получать деньги и направлять их на строительство. По предварительным результатам, обследование подтвердило действенность и упругость этих конструкций, а также возможность продолжения ремонтных работ” , – каже Євген Барах, в.о. голови “Укравтодору” .

Нагадаємо, що цього року з міського бюджету на мости було вирішено виділити 40 мільйонів гривень. Рішення про виділення ще 20-ти мільйонів прийняли депутати Запорізької обласної ради, ще понад 200 мільйонів на мости за Постановою Кабміну виділить державний бюджет.

Будівництво запорізьких мостів розпочалось у 2004 році. Загалом з 2004 по 2015 роки в реалізацію проекту було вкладено близько 2,6 млрд. грн., в тому числі 4,8 млн. з бюджету міста. Протягом 2014-2015 рр. фінансувалась лише кредиторська заборгованість, а саме будівництво об’єкту було фактично “заморожено”.

Спеціалісти оцінюють готовність об’єкта у 65% від загального обсягу будівельно-монтажних робіт з будівництва першої черги магістралі. Остання оцінка вартості об’єкта проводилась у 2009 році.

www.hromadske-zp.tv

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН