Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні ремонт доріг йде у приватному секторі

У Кіндійці розпочали ремонт доріг. Підрядні роботи виконує фірма “Камелія-1”, яка має великий досвід. Щоправда, по вулиці Комсомольській та Колодязній вони будуть бетонними. Чому саме таку технологію використовують будівельники?

 «Бо специфіка вулиць в селищі Кіндіцйка в тому, що вони мають нахил. А відтак дощі поступово руйнують асфальтове покриття. Тому було прийнято рішення робити бетонне покриття. У нас для цього є техніка, і спеціалісти. Тому буде і якість. Тим більше, нас постійно контролює і громадськість. Часто на об,єкті присутній депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков» – говорить директор Володимир Волчонок, керівник підприємства “Камелія-1”.

Будівельники поспішають закінчити дорожній ремонт до початку дощів. Роблять і систему зливневої каналізації, аби дорога була зроблена якісно.

Ремонт дороги – це справжнє свято не тільки для мешканців вулиці. Комсомольської, а й для всіх, хто по необхідності проїжджає нею, ідучи на роботу, до школи, в дитячий садок або просто відпочити на пляж. Тому хотілося висловити велику подяку місцевій владі, від всіх мешканців та депутатів, які опікувалися цим питанням, за виділені кошти на проведення ремонтних робіт по вулиці Комсомольській. За 2 тижні обіцяють пустити маршрутні таксі вже по відремонтованій вулиці.

Зразу після закінчення ремонту на вулиці Комсомольській, підрядник почне ремонтні роботи по вулиці Колодязній, де буде відремонтовано 800 м дороги, – прокоментував Юрій Рожков, депутат Херсонської обласної ради.- Мені приємно, ця маленька справа згуртувала нас, депутатів різних рівнів. Окрема дяка і міському голові Володимиру Миколаєнко. Бо мало хто опікується приватним сектором, але в Херсоні саме тут живе чимало городян, які теж потребують уваги з боку влади“.

рож2

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН