Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Влада Запоріжжя компенсуватиме ОСББ 50% витрат на утеплення

Влада Запоріжжя буде компенсувати об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків до 50% витрат на енергоефективні заходи.

Згідно з проектом рішення, оприлюдненим на сайті міської влади 18 серпня, програма буде здійснюватись у декілька етапів у 2016-2020 роках, передає Громадське ТБ Запоріжжя.

На першому етапі – у 2016-2017 році – міський бюджет планує компенсувати ОСББ до 50% витрат на обладнання та матеріали для встановлення регуляторів теплового потоку за погодними умовами.

На другому етапі у 2017-2019 роках програма покриватиме мешканцям багатопорхівок не лише встановлення регуляторів теплового потоку за погодними умовами, а й утеплення під’їздів (вікна та двері).

На третьому етапі – у 2018-2020 році – влада Запоріжжя планує компенсувати до 50% витрат на проведення інших заходів з енергозбереження в будинку.

Відшкодування витрат буде здійснюватись на підставі Генерального договору з головним розпорядником коштів.
Перший етап програми фінансуватиметься з бюджету Запоріжжя у розмірі 2,464696 млн гривень. Рішення про виділення коштів на решту етапів міська рада прийматиме за результатами пілотного проекту.

ecotown.com.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН