Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Омелян заявив, що Миколаївщина стала аутсайдером в ремонті доріг

Сьогодні, 17 серпня, проінспектувати стан ремонту доріг на Миколаївщині приїхав міністр інфраструктури Володимир Омелян. Він зазначив, що екс-керівництво Служби автодоріг запевняло, що все іде за планом. Але за фактом виявилося, що область пасе задніх в ремонті доріг. Про це повідомляє Depo.Миколаїв.

Омелян спершу приїхав перевірити нещодавно відремонтовану ділянку траси Т-15-08 в районі Калинівського кільця. Разом з ним перебувають голова Укравтодору Євген Барах, голова облради Вікторія Москаленко, в.о. голови Миколаївської ОДА В’ячеслав Бонь, нардепи Ігор Бриченко, Тарас Кремінь, Олександр Жолобецький.

Міністр повідомив, що хоче перевірити ремонт доріг і зрозуміти, чому Миколаївщина стала аутсайдером в цьому питанні. За його словами, роботи виконувалися лише на 26%. Тому вирішили поміняти керівництво Служби автодоріг в області. Міністр сподівається, що новий керівник зможе швидко увійти в роботу і показати результати. “На превеликий жаль, колишнє керівництво запевняло, що все в порядку, все добре. Виявилося, не все”, – сказав Омелян.

Він додав, що великі зусилля доклали на проведення тендеру з ремонту траси в бік Кривого Рогу (Н-11, “Дніпро – Миколаїв”- ред.) і наступного тижня повинні приступити до ремонту. Також він розкритикував ямковий ремонт в області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН