Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Антонівці і Молодіжному на Херсонщині отримали допомогу

Триває співпраця Херсонського обласного благодійного фонду “Реавіта”, який очолює Ольга Тапе і депутата Херсонської обласної ради Юрія Рожкова. Згадати хоча б важливу акцію для херсонців, коли було завезено багато сучасного медичного обладнання з Німеччини.

 

Тепер надійшла нова допомога – спільними зусиллями Юрія Рожкова і благодійного фонду нещодавно було оновлено технічну базу Антонівської бібліотеки і бібліотеки Молодіжної загальноосвітньої школи I-II ст. №40.

 

Йдеться про сучасні комп’ютери, які привезли меценати до цих закладів. Новим обладнанням можуть користуватися і діти, що відвідують бібліотеки, і абсолютно всі жителі селищ.

ожков комп 2

 

Для Юрія Рожкова і Ольги Тапе важлива кожна людина, саме тому вони вважають необхідним допомогти і самотнім людям, що опинилися у скрутному становищі. Днями жителька с.Молодіжне отримала опорні милиці, що дозволить їй вільно пересуватися, а не бути обмеженою простором власного будиночка.

рожков бабуля

 

Не обійшли увагою Юрій Рожков із благодійним фондом і родину з селища Молодіжне, в якій жінка довгий час була прикута до ліжка. Тепер в неї є інвалідний візок, що дозволить жінці рухатися і дихати свіжим повітрям.

ожков бабуля кресло

 

А багатодітній родині з Антонівки було подаровано дитячий візок, чому малеча неймовірно зраділа.

Далі плануються ще подібні акції. «У нинішній економічній ситуації, вважаю, потрібніша саме адресна допомога», – розповів Юрій Рожков.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН