Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Нацгвардії розповіли деталі стрілянини в Одесі

Військовослужбовці Національної гвардії застосували прийоми рукопашного бою для затримання у суботу трьох підозрюваних в інциденті зі стріляниною в районі парку імені Т.Шевченка в Одесі. Про це УНН повідомили у прес-службі НГУ.

“Сусідній наряд нам передав інформацію про те, що в районі пам’ятника Т.Г. Шевченка чутні постріли. Ми висунулися туди і помітили трьох молодих людей, які тікали з місця події, я прийняв рішення їх затримати”, – розповів начальник військового наряду, молодший сержант Юрій Коба.

Як зазначається, розпочалося переслідування.

“Коли підозрювані зрозуміли, що від військових піти не вдасться, один з них відкинув під будинок предмет, схожий на пістолет. Через кілька хвилин всі троє були затримані. Гвардійці відзначають, що довелося застосувати прийоми рукопашного бою, так як підозрювані чинили опір”, – йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група Приморського відділення поліції, яка прибула на місце затримання, виявила біля будинку, вказаного гвардійцями, травматичний пістолет, а на місці події – стріляні гільзи. Під час затримання другий наряд Нацгвардії надав медичну допомогу потерпілому з вогнепальними пораненнями грудей та тазу, а також викликав швидку допомогу.

За цим фактом ведеться слідство.

Нагадаємо, за даними правоохоронців, затриманий “стрілець” перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його дії кваліфіковані слідчими як хуліганство. Крім того, відкрито ще одне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю.

В поліції Одеської області уточнили, що у результаті стрілянини отримав поранення один з учасників інциденту. Після надання медичної допомоги він відмовився від госпіталізації. Жоден з бійців Нацгвардії не постраждав.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН