Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські атошники підробляють в суді?

Довнарь Віктор, Шварц Олег – члени громадської організації «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» щотижня проводять час на засіданнях земельної комісії в Херсоні, а віднедавна і в Херсонському суді.

Які їх обов’язки там – це на совісті їх та побратимів. Адже вже другий місяць йде інформаційна атака на голову постійної депутатської комісії з земельних питань Олега Романюка.

Він не просто лобіює в Херсоні скандальне питання щодо виділення учасникам АТО земельних ділянок в місті, а також викрив схему за якою профільне управління намагалось розподілити близько 50 ділянок в мікрорайоні Корабел городянам, заяви від яких були надані ніби-то в міськвиконком за 2 дні і роздруковані на одному комп’ютері. По це писало одне з місцевих видань.

Якщо ви думаєте, що це – багатодітні родини та родини атошників, то помиляєтесь. Зважаючи, що це не перша корупційна схема, яку попередив Олег Романюк в земельних питаннях Херсона, то його крісло почали розхитувати. І не тільки колеги по комісії.

До речі, майже у всіх екс-регіоналів, у власності чимало незаконних споруд, побудованих у парках міста і на зелених зонах.

Тому прозора політика Олега Романюка в земельних питаннях набридла їм. Тільки, чому на бік екс-регіоналів, через яких зараз йде війна на Сході Україні, стають херсонські атошники, міський прокурор, а відтепер і обласний, прислухаючись до наклепів.

Далі пряма мова Вікторії Хорошун, сестри загиблого в АТО Колотаєва Сергія, яка чесно відстоює права родин загиблих в АТО. Вона відверто говорить про те, що саме їй підказували говорити на комісії.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН