Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вибух на полігоні біля Миколаєва: у Полторака заперечують зв’язок з військовими навчаннями

Вранці 25 липня на полігоні Широкий Лан поблизу Миколаєва пролунав вибух, внаслідок якого один військовий загинув, а восьмеро – зазнали поранень.

У Міноборони розповіли, які версії розглядають, а які вже відкинули щодо вибуху на Широколанівському полігоні.

Як пояснив офіцер одеського регіонального центру Міноборони України Ярослав Чепурний, вибух на полігоні не має стосунку до навчань “Сі Бриз” та “Південний вітер”.

Проте про офіційну причину трагедії в Міноборони поки не говорять. Відомо лише, що під час стрільб розірвався 120-міліметровий міномет.

На цей момент рано говорити офіційну причину трагедії, яка сталася сьогодні вранці. Слідча комісія у складі офіцерів Миколаївської військової прокуратури, офіцери військової служби правопорядку Миколаївського національного відділення працюють на місці події для того, щоб уточнити причину загибелі і поранень військовослужбовців,
– зазначив Чепурний.

“Стосунку до “Сі-бриз 2016” і “Південний вітер” це не має”, – запевнив він.

Внаслідок вибуху один військовий загинув, ще восьмеро зазнали поранень.

У Міноборони уточнили, що з восьми поранених солдат один перебуває у важкому стані – йому роблять операцію в Миколаївському військовому госпіталі.

Що стосується решти семи поранених, то у них поранення такого роду, що небезпеки для життя це не становить. Буде проведено розслідування, яке має відповісти на питання, як так сталося і що зробити так, щоб цього більше не відбувалося,
– пояснив офіцер одеського регіонального центру Міноборони.

24tv.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН