Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Після ДТП з фурою на Миколаївщині Омелян посилить відповідальність перевізників

Міністерство інфраструктури має намір посилити відповідальність перевізників, водіїв та відправників вантажів на дорогах. Такою була реакція після ДТП на Миколаївщині за участю фури. Про це написав у “Фейсбуці” нардеп Тарас Кремінь, повідомляє Depo.Миколаїв.

Нагадаємо, ввечері 15 липня на шляху до Коблево п’яний водій фури протаранив маршрутку з 18 пасажирами. Внаслідок ДТП загинули три людини та 15 травмовані. Слід додати, що вміст алкоголю в крові у водія фури був 2,68 проміле при допустимих 0,2.

Нардеп від Миколаївщини Тарас Кремінь повідомив, що обговорив ситуацію з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном.  “Дійшли згоди, що міністерство та ввірені йому державні органи повинні відреагувати на згадані факти жорстко. Саме тому за результатами наради з керівництвом портів та стивідорних компаній за участі Укртрансбезпеки (Михайло Ноняк) прийнято рішення посилити відповідальність відправників, перевізників та водіїв на дорогах, посилити іх взаємодію підтримкою органів Національної поліції, місцевого самоврядування, громадського сектору, дозволити допуск до власних вагових комплексів”, – написав Кремінь.

Нагадаємо, що фурам до 20:00 22 липня заборонений в’їзд до Миколаєва.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН