Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У запорізьких лікарнях відкриють “п’ятизіркові” палати для АТОшників

Палати підвищеної комфортності у кожному медичному закладі, а також центр комплексної медичної та соціально-психологічної реабілітації відкриють для бійців АТО в Запоріжжі. Про це заявив очільник області Костянтин Бриль, передає портал Depo.Запоріжжя. За словами губернатора, він уже дав доручення стосовно створення “п’ятизіркових” палат для учасників бойових дій, наразі влада визначає, на базі якої саме лікарні створюватиме центр реабілітації.

“Я доручив протягом найближчого часу обладнати в кожному медичному закладі палати підвищеної комфортності для учасників бойових дій. Спільно із Запорізьким міськвиконкомом визначаємо лікарню, на базі якої створимо центр комплексної медичної та соціально-психологічної реабілітації воїнів АТО”, – повідомив губернатор.

Для повноцінної реабілітації у новому закладі планують розмістити басейн, а поблизу розбити затишний парк. Це дозволить значно підвищити ефективність лікування, створити для бійців гідні побутові умови, сконцентрувати бюджетні кошти та найкращих фахівців.

На сьогодні в Запорізькій області проживає понад 7,3 тис. демобілізованих бійців, 198 членів родин загиблих, 106 інвалідів війни.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН