Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нардеп Жолобецький вплинув на кадрове рішення Луценка

Вчора Олександр Жолобецький опублікував гнівний пост у Фейсбуці, щодо кандидатури Романа Забарчука на посаду головного прокурора Миколаївської області. Народний депутат навів факти, згідно яких Забарчук не може обіймати цю посаду.

Як результат, через декілька годин генеральний прокурор України Юрій Луценко дослухався до думки колишнього колеги по Верховній Раді.

Цей факт Олександр Жолобецький підтвердив особисто, перебуваючи у Херсоні на спільному засіданні ради ректорів вишів півдня України – Миколаєва і Херсона.

Під час цього заходу, він побажав освітянам виробити дорожню карту розвитку регіональної освіти. Водночас, парламентарій подякував колезі Олександру Співаковському, що той так щиро вболіває за майбутнє освіти і молоді України, відзначивши його високий фаховий рівень.

Олександр Жолобецький підкреслив, що Олександр Співаковський примусив перейматися освітніми проблемами всіх колег по фракції, адже кожен сесійний день починається із обговорення нових освітніх питань, пожартував народний депутат.

Парламентар подякував за запрошення на засідання ради ректорів вишів і сказав, що терміново треба повертатися до Миколаєва, бо Юрій Луценко незабаром представить нового головного прокурора Миколаївської області і пообіцяв пізніше надати коментар «Українському Півдню» щодо цього призначення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН