Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запоріжжя “поставило на вуха” моторошне повідомлення дворічної давнини

Запорізьку область “поставило на вуха” моторошне повідомлення про вибух у мелітопольській багатоповерхівці, яке з подачі видання Відомості – Україна, потрапило у новині стрічки сьогодні, 27 червня. У повідомленні йшлося про вибух газу в квартирі, внаслідок якого загинули три людини та дві серйозно постраждали. Він нібито стався увечері, 26 червня. Подія дійсно мала місце, але майже два роки тому, в жовтні 2014 року, повідомили порталу Depo.Запоріжжя у прес-службі ГУ ДСНС в Запорізькій області.

“Сьогодні в деяких ЗМІ з’явилась не підтверджена інформація про те, що вчора 26 червня близько 21:50 в місті Мелітополь в квартирі відбувся вибух газу в результаті чого загинуло троє людей та ще двоє в тяжкому стані, при цьому було використано посилання на сайт РІА-Мелітополь від 19 жовтня 2014 року“, – прокоментували повідомлення надзвичайними.

З сайту Відомості-Україна фейкову новину вже видалили.

Нагадаємо, 19 жовтня 2014 року о 21.50 годині у квартирі на 3-му поверсі багатоповерхівки на вулиці Лютневої в Мелітополі прогримів вибух. Загинули три людини, двоє опинилися у лікарні, один з них згодом помер від отриманих травм. Попередньою причиною називався вибух газу, а також необережне поводження з саморобним вибуховим пристроєм.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН