Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні першими дивилися “Любов до Батьківщини”

У Херсоні відбувся допрем’єрний показ фільму «Любов до Батьківщини». Херсонці мали змогу переглянути документальну стрічку в ККЗ «Ювілейний».

Фільм присвячено патріотам України, які докладають багато зусиль задля захисту рідної землі. Четверо героїв «Любові до Батьківщини» родом із Херсонщини, саме тому показ пройшов у Херсоні, для цього багато зроблено головою обласної ради Андрієм Путіловим та депутатом обласної ради Юрієм Рожковим.

«Всі, хто прийшов сьогодні переглянути фільм, віддали шану пам’яті Героям України. Це також стало і певною підтримкою для тих, хто зараз перебуває в гарячих точках країни. Відчуваю, що для кожного українця головна думка – ця війна має скінчитися якнайшвидше», – розповів Юрій Рожков.

рожков кино4

Сторінки фільму присвячені Олександру Стрелюку, який загинув у зоні АТО, Артему Цьорику, що рятував життя українських воїнів на Сході, протоієрею Валентину Гороховському і волонтеру Дмитру Снігуру – всі вони родом із Херсонщини.

Режисер стрічки Ганна Луцик, яка була присутня на допрем’єрному показі, розповіла, що основним посланням фільму було те, що український народ прекрасний, наші люди віддають своє життя заради рідної землі, бо є справжніми патріотами.

рожков кино3

рожков кино2

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН