Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі поліція заблокувала зал, де судять росіянина Мефьодова

У зал судових засідань увійшли тільки представники сторін і свідки.

В Малиновському районному суді Одеси поліція заблокувала вхід в зал засідань, де обирають запобіжний захід фігуранту справи “2 травня”, росіянину Євгену Мефьодову, повідомляє “Думська”.

Згідно з повідомленням, в суді зібралися активісти патріотичних організацій і велика кількість поліцейських. Після того як було визначено суддівську колегію, до зали увійшли сторони і свідки. Більше нікого не пропустили, в тому числі журналістів.

“Згодом із залу вийшла одна з суддів і під прикриттям поліції попрямувала в дорадчу кімнату. Присутні вважають, що це пов’язано з тим, що адвокат Мефьодова заявив відвід судді. Обстановка на місці подій — спокійна, зіткнень немає”, – наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, вчора, 7 червня, співробітники поліції Одеси притягнули до відповідальності росіянина Євгена Мефьодова за дрібне хуліганство в залі Апеляційного суду Одеської області. Зокрема, росіянина взяли під варту через дзвінок до райвідділу одного з присутніх у залі, який заявив, що Мефьодов нецензурно висловлювався.

Коли співробітники поліції прибули в суд, то виписали підозрюваному адміністративний протокол. Після цього Мефьодова відвезли в ізолятор тимчасового тримання.

Нагадаємо, за 5 годин до цього апеляційний суд Одеської області змінив Мефьодову запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт.

112

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН