Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Меценат Юрій Рожков привітав херсонських дітей зі святом останнього дзвоника

Вже традиційно Юрій Рожков день останнього дзвоника проводить в школах передмістя рідного Херсона – і привітати дітей, і відзначити найкращих. Як голова ради підприємців Херсонської області він чудово розуміє, що навчання – це складна праця, і дітей, які прагнуть нового, упевнено крокують світом знань, знаються на новітніх інформаційних технологіях, вивчають іноземні  мови, займаються спортом і знаходять час, аби захистити честь школи, свого населеного пункту, міста і регіону на олімпіадах, конкурсах і різних змаганнях – треба мотивувати.

Сьогодні кращих учнів загальноосвітніх шкіл №37, №12, №21, №18 передмістя Херсона – Кіндійки, Східного і Антонівки, Юрій Рожков особисто привітав з закінченням навчального року. Виступаючи на урочистій лінійці він казав:

«Хочу подякувати вчителям за кропітку працю, за терпіння і мудрість. Ви ведете дітей країною знань, і якою вона буде, залежить від вашого досвіду. Школярам хочу побажати – оволодівайте новими знаннями, адже вам разом з нами розбудовувати незалежну Україну. Давайте сьогодні згадаємо і українських воїнів, які стоять на захисті нашої свободи на Сході України, оберігаючи спокій і мирне життя, аби батьки мали змогу спокійно працювати, а діти – навчатись. Школярі, пам’ятайте, те, що ви матимете в житті в майбутньому, ви створюєте сьогодні. Цінуйте час, і гарних вам канікул».

р10

р12

р7

р1

В Антонівській ЗОШ№21 Юрій Рожков разом з головою обласної ради Андрієм Путіловим, після урочистої лінійки оглянули, як йдуть оздоблювальні роботи в новому корпусі «Екошколи», який планується ввести в експлуатацію вже з початком нового навчального року. Юрій Рожков, як голова піклувальної ради ЗОШ№21 усвідомлює, наскільки важливо встигнути вчасно, бо в селищі чимало батьків пов’язує майбутнє своїх дітей з рідною Антонівкою. Такий патріотичний настрій об’єднує жителів передмістя.

р8

р3

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН