Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З Тернополя на південь України курсуватиме новий потяг

Гарна новини для тих, хто зібрався влітку до моря – з Тернополя до Миколаєва і Херсона курсуватиме новий поїзд.

За результатами проведеного виїзного  засідання Комітету Верховної Ради України з питань транспорту, що відбулося 16 квітня, у Тернопільській області вирішено ряд проблемних питань забезпечення залізничного сполучення.

Як повідомили в управлінні розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження облдержадміністрації, з Тернополя через Одесу до Миколаєва і Херсона призначили новий поїзд (на літній період). Також графік руху  поїзда 791/792 Ковель-Тернопіль-Ковель – модифікують до Луцьк – Здолбунів- Красне-Тернопіль – Хмельницький.

В літню пору року є доцільність видовження маршруту з Одеси до Миколаєва та Херсона оскільки Тернопільська область, маючи великий туристичний потенціал, має обмежене сполучення з південними регіонами України, – зазначив начальник управління  розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження Василь Ясіновський.

Модифікація маршруту Ковель-Тернопіль шляхом видовження до Хмельницького забезпечить з однієї сторони збільшення  потоку туристів з Польщі та з іншої сторони потік пасажирів, що планують відпочити на Шацьких озерах.

vision.ternopil.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН