Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти Нової Каховки передали листи та обереги воїнам АТО

До Дня захисту дітей, який відзначається 1 червня, Громадська Рада при виконавчому комітеті Новокаховської міської ради разом з міським відділом освіти запросили усіх небайдужих долучитися до  акції “Напиши листа і допоможи воїну, який захищає мир та твоє щасливе дитинство!”.

Нагадаємо, страртувала акція  15 травня і триватиме до 26-го. До участі запрошуються учні шкіл, училищ, коледжів та технікумів, вищих навчальних закладів, усі небайдужі мешканці.

І ось вже є  перші “ластівки” благодійного марафону. Свої пакуночки та листи воїнам передали студенти приладобудівного технікуму та Вищого професійно-технічного училища. До цих освтініх закладів вчора завітали голова громадської ради Лариса Житченко та волонтер Олег Мішутін, керівник ГО “Оберіг”. Вони поспілкувалися зі студентами, донесли до них суть акції.  Олег Мішутін розповів про свої нещодавні поїздки в зону АТО, про те, як живуть  зараз захисники України та як чекають листів і радісних звісток з мирної Батьківщини.

Крім листів від  НВПУ   директор М. Зальвовський, заступник директора з виховної роботи В. Рєзніков та президент учнівського самоврядування Д. Ліпченко передали воїнам та діткам, що проживають в зоні АТО,  домашню консервацію, іграшки та обереги. Останні юні рукодільники виготовили разом з вихователем гуртожитку училища Оленою Іщенко, яка керує роботою гуртка декоративно-ужиткового мистецтва.

Збір допомоги триває. Свої листи та пропозиції щодо надання допомоги воїнам надсилати на адресу електронної пошти Громадської ради  email: grnk.ua@ukr.net. Підсумки акції будуть підведені 1 червня.

nk-online.tv

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН