Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині Гордєєв попрохав дорожників не халтурити, а на Миколаївщині Меріков дав добу ДАБІ відновити потужне будівництво

Обидва губернатори півдня України майже одночасно вирішили поділитися наболілим із користувачами Facebook. В кожного з них своя тема, але обидві проблеми є гострими для всіх жителів Миколаївщини і Херсонщини.

Андрій Гордєєв зараз активно інспектує, як просуваються ремонтні роботи на автошляхах області. “Сьогодні провів інспекцію ремонту доріг на кількох ділянках і залишився незадоволений. Новий асфальт місцями кладуть просто у ями без попередньої обробки із порушенням технології ремонту дорожнього покриття. Відразу зробив зауваження дорожнім працівникам та керівництву служби автомобільних доріг. Якщо знову дізнаюся про халатне ставлення до роботи і порушення технології ремонту, то такі «будівельники» будуть усунені від процесу“, – пише губернатор Херсонської області на своїй Facebook сторінці.

При цьому, хочеться зазначити, що на відео, яке також є поряд із цим постом, А.Гордєєв звертається до ремонтників із проханням “По-людські зрозуміти його” і все ж таки класти асфальт не для звіту, а щоб він хоч якийсь час порадував водіїв рівністю свого полотна.

Ми не для того рік добивалися коштів на відновлення дорожнього покриття, щоб в райавтодорі дозволяли собі виконання робіт для «галочки». Люди чекають якісного ремонту дорожнього покриття і ми маємо його забезпечити! Тому я беру хід робіт на особистий контроль і закликаю усіх жителів Херсонщини також контролювати, як ведуться дорожні ремонтні роботи. Бачите ремонтну бригаду на дорозі – зупиняйтесь, підходьте, перевіряйте, фотографуйте. Якщо «дорожники» халтурять – надсилайте фото мені. Будемо відразу розбиратися.Контроль ремонту доріг – це наша спільне завдання!

мериков будивн

А голова Миколаївської облдержадміністрації, вертаючись із Києва, отримав неприємний дзвінок, про що і поділився на своїй Facebook сторінці. Телефонував губернаторові міський голова Вознесенська, аби повідомити про призупинення одного з масштабних інвестиційних проектів.

А причина банальна – какой-то мудак из местного ГАСКа пришел с инспекцией. Да так наинспектировал, что приняли решение отозвать разрешение на строительные работы. А все из-за того, что «не там вагончик стоит», да «не так стройматериалы сложены». Навряд ли слышал он о дерегуляции, о борьбе с коррупцией, о привлекательном инвестиционном климате“, – пише голова Миколаївської області.

Вадима Мерікова, судячи з усього, найбільше обурило те, що через одну людину Миколаївщина втрачає перспективи по створенню нових робочих місць, по наповненню бюджету, розвитку області.

Инвесторов, которые вкладывают средства в развитие экономики нужно на руках носить“, – пише далі Вадим Меріков.

Губернатор Миколаївщини дав добу обласному керівнику ДАБІ розібратися в ситуації, після чого буде прийнято рішення.

Даю сутки областному руководителю ГАСКа Михееву разобраться в ситуации и доложить мне. Я этот вопрос просто так не оставлю, не допущу, чтобы из-за какого чинуши, который хочет нажиться, инвесторы уходили из нашего региона. НЕ ДОПУЩУ. И сделаю все, чтобы уже осенью, вместе с Виталием Луковым, открыть этот объект“, – закінчує свій емоційний пост В.Меріков.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН