Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Свято Перемоги в Таврійську

Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю історію війні. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над нацизмом.

Свято Перемоги в м. Таврійськ почалося з урочистої ходи. Колона ветеранів, гостей, керівників міста рухається до меморіалу Невідомому солдату, учні школи утворили «живий коридор», тримаючи в руках маки – квіти пам’яті про трагічні події Другої Світової війни. Біля пам’ятника Невідомому солдату, за участю учнів школи відбувся мітинг – реквієм «Тих днів не меркне слава». На святі зі словами вітання звернувся до ветеранів мер м. Таврійськ Різак Миколо Іванович. Привітала ветеранів словами вдячності голова ради ветеранів м. Таврійськ Чабан Надія Максимівна . Поетичну композицію виконали учні ЗОШ №5 та народний артист Ус Василь Тихонович.

Пам’ять… Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики та їх нащадки, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом.

Шановні ветерани, наші прадіди, діди, бабусі: МИ ПАМ’ЯТАЄМО ваш бойовий та трудовий подвиг.

nk-online.tv

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН