Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міністр соцполітики про незаконні виплати

Декілька днів тому у ЗМІ було поширено “сенсаційну” заяву щодо 60 млрд. соціальних виплат, які начебто незаконно сплачуються із державного бюджету. Цифра “незаконних соцвиплат” вразила навіть мене, особливо якщо взяти до уваги те, що в цілому на усі соцвиплати із держбюджету в цьому році виділено біля 45 млрд. грн. )))

Тим не менш, озвучена інформація свідчить або про значний масштаб незаконних соціальних виплат в Україні, або про недостовірність цих цифр та відверте маніпулювання зазначеними фактами чиновниками різних рівнів.

Для з’ясування ситуації, що пов’язана із цим, підписав окреме доручення Міністерству фінансів, Мінсоцполітики та Пенсійному фонду щодо надання мені наявних у цих органах фактів зловживань при призначенні та виплаті пенсій та соцдопомог в Україні.

Хотілося б знати як ці державні органи влади у межах своєї компетенції здійснюють заходи із припинення таких незаконних дій?

Будемо розбиратися. Із кожною оприлюдненою цифрою, із кожним оприлюдненим фактом незаконних виплат. Буду регулярно інформувати про стан звзначеної роботи. Щоби всі чітко знали де є реальні проблеми, а де – самопіар окремих людей на цій непростій темі!

Facebook

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН