Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївщина залучає міжнародні організації для розвитку області

Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко провела селекторну нараду щодо роботи з питання співпраці органів влади з міжнародними організаціями з метою залучення коштів для розвитку територіальних громад Миколаївської області.

У середу, 27 квітня до порядку денного були внесені такі питання:

 – про організацію місцевих ресурсних центрів як осередків громадської активності;

 – про підготовку інвестиційних програм щодо розвитку території на 2016-2017 роки для успішного залучення інвестиційних ресурсів у розвиток громад;

 – про співпрацю органів місцевого самоврядування з міжнародними організаціями з метою залучення коштів для розвитку територіальних громад Миколаївської області.

У нараді також брали участь представники департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, управління капітального будівництва облдержадміністрації.

Міські голови та голови районних рад розповіли про свої успіхи у залученні іноземних інвестицій.

—Є ті міста, які показують найкращий результат, тому ми запросили сьогодні Вознесенського міського голову, голів Жовтневого та Снігурівського районних адміністрацій, як приклад успішного проектного менеджменту в місті. При Миколаївській обласній раді буде створений ресурсний центр, який буде працювати як громадська організація. Цей центр буде допомагати залучати іноземні інвестиції, займатися інформуванням та систематизацією грантової роботи районних рад та адміністрацій, співробітники центру будуть проводити семінари, надавати консультативну допомогу, щоб ваші міста, райони та села розвивалися,- зазначила голова обласної ради Вікторія Москаленко.

Нагадаємо, що голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко зустрілась з керівником Вищого спеціалізованого суду України.

Прес-служба БПП «Солідарність»

http://www.nikpravda.com.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН