Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У середу відбудеться перше засідання нового Уряду. Радитимуться про наповнення своїх гаманців чи людських?

Новий Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці у Facebook розмістив перше відеозвернення до українців, саме у якості прем’єра. В цьому відео він розповів про те, що розуміє, наскільки велика відповідальність зараз і на ньому особисто, і на новому Уряді, бо Україна зараз переживає нелегкі часи. В.Гройсман заявив, що перед новими міністрами зараз є багато викликів, тому він зараз займається вивченням стану справ в Україні. В першу чергу, найбільше уваги вирішив приділити економіці, дорогам, медикаментам та впровадженню реформ державної служби.

У середу відбудеться перше засідання нового Кабінету Міністрів України, підготовкою якого зараз і займається новий прем’єр. В.Гройсамн сказав, що хоче бути в постійному діалозі з українцями і закликав українців залишати свої пропозиції щодо діяльності Уряду на його сторінці у Facebook.

Користувачі соцмережі запропонували Прем’єр-міністрові звернути увагу на відновлення вітчизняного виробництва, покращення умов для малого і середнього бізнесу, реформу судової системи і багато іншого.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН